OHJELMA

Kuudetta kertaa järjestettävä Käräjät-tapahtuma koostuu yhteisestä aamupäivästä sekä iltapäivän ohjelmalinjoista. Tämän vuoden ohjelma keskittyy entistä enemmän iltapäivän asiapitoisiin ohjelmalinjoihin.


AAMUPÄIVÄ

8:30-9:00 AAMIAISTARJOILU

 
halava 1.jpg

ILKKA HALAVA

9:15-9:45

Ilkka Halava on tulevaisuustutkija, yritysvalmentaja ja Prime Frontier Oy:n sekä Future Works Oy:n toimitusjohtaja. Hän on asiantunteva ja valovoimainen puhuja, yritysvalmentaja ja monen organisaation luottosparraaja. Sosiokulttuurisen tutkimuksen ja soveltavan tulevaisuustutkimuksen välineillä Halava tekee tulevaisuuden kehityskuluista ymmärrettävää päätöksentekomaastoa ja ohjaa uusien mallien, konseptien ja läpimurtojen tekijöitä löytämään omat maalinsa – ja saavuttamaan ne.

@ilkkahalava

Katri saarikivi.jpg

KATRI SAARIKIVI

09:45- 10:15

Katri Saarikivi on aivotutkija ja tiiminvetäjä Helsingin yliopiston Kognitiivisen aivotutkimuksen yksikössä. Katri tutkii työssään tarkkaavaisuuteen, empatiaan ja hyvään vuorovaikutukseen liittyviä aivomekanismeja. Erityisenä kiinnostuksen kohteena on se, millä tavalla nämä mekanismit toimivat netin yli tapahtuvassa vuorovaikutuksessa. Katri on jo vuosia toiminut työnsä ohessa tieteen popularisoijana ja auttanut työorganisaatioita hyödyntämään uusinta tutkimustietoa.

@katrisaarikivi


ILTAPÄIVÄ

 

TYÖOIKEUS

 

LINJAISÄNTÄNÄ EVERSHEDS SUTHERLAND

Työoikeuslinjalla perehdytään työelämän riskitilanteisiin sekä työoikeuden ajankohtaisimpiin muutoksiin. Käsittelemme mm. inhimillisten virheiden hallitsemista, konfliktitilanteita työpaikoilla sekä työlainsäädännön ja oikeuskäytännön tärkeimpiä muutoksia ja tulkintalinjoja.

Ohjelma

VERO-OIKEUS

LINJAISÄNTÄNÄ WASELIUS & WIST

Vero-oikeuslinjalla pureudutaan siirtohintaa koskevan oikeudenkäynnin erityispiirteisiin niin teorian kuin käytännön valossa.

Ohjelma

TIETOSUOJA

 

LINJAISÄNTÄNÄ KPMG

Tietosuojalinjalla keskitytään tietosuojan häiriötilanteisiin ja ongelmakohtiin. Mitä tehdä, kun jotain menee pieleen?

Ohjelma

 

16.00 - 17.00 Cocktail-tilaisuus

Tilaisuuden päätteeksi tarjoamme pientä purtavaa ja lasillisen kuohuvaa kaikille osallistujille sekä loistavan mahdollisuuden vielä verkostoitua ja keskustella päivän poltavista aiheista.